22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Parklar çocuklarla şenlendi

Kepez Belediyesi’nin, Şehit Tabip Teğmen Atilla Nizam Parkı’nda düzenlediği “Parklar Şenleniyor” etkinliği ile Baraj Mahallesi’nin çocukları ilk kez palyaço ve sihirbaz görmenin sevincinin yaşadı.

Kepez Belediyesi, parklar şenleniyor etkinliği ile çocukları eğlence ile buluşturuyor. Kepez Belediyesi, çocukların iyi bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla çeşitli aktivitelerin yer aldığı “Parklar şenleniyor” etkinliği düzenliyor.

2008 yılının ilk parklar şenleniyor etkinliği de Kepez’in en büyük parklarından biri olan 20 dönüm alandan oluşan Baraj Mahallesi’ndeki Şehit Tabip Teğmen Atilla Nizam Parkı’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe büyük ilgi gösteren çocuklar, aileleriyle birlikte sihirbaz, palyaço, yüz boyama gibi aktivelerle eğlendi. Parklar şenleniyor etkinliğine AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Recep Mavi ve Soner Erkaya da katıldı.

Parka gelişinde çocukların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Öner’e, konuşmasında yaptıkları büyük ve çok amaçlı parklarda, çocukları eğlence ile buluşturduklarını söyledi. Parklar şenleniyor etkinliği ile çocukların iyi bir yaz tatili geçirmelerini amaçladıklarını belirten Öner, etkinliğin 12 mahallede de yapılacağını ifade etti.

Etkinliğin gerçekleştiği 20 dönüm alandan oluşan Şehit Tabip Teğmen Atilla Nizam Parkı’nı, Baraj Mahallesi’ne kazandırdıklarını anımsatan Öner, “Basketbol sahalarının, fitness aletlerinin bulunduğu parkta, çocuklarımız, mahalle sakinleri spor yapma imkanına kavuştu. Kır Çiçeği Caddesi üzerinde 4 dönümlük bir parkı kazandırdığımız mahalleye, bir park daha yapacağız.” dedi.

Kenar mahalle olarak görülen Baraj Mahallesi’nin kendi dönemlerinde hak ettiği hizmeti aldığını vurgulayan Başkan Öner, “Mahallemizin ana caddelerine sıcak asfalt döktük. Önümüzdeki aylarda kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasıyla ara sokaklara da sıcak asfalt çalışması yapacağız. Mahallemizdeki belediye hisselerinin satışını da gerçekleştirdik. Baraj Mahallesi bizim dönemimizde hak ettiği hizmeti aldı, almaya devam edecek. Makamlar hizmet yeridir. Yaptığımız hizmet neticesinde siz vatandaşlarımın teşekkürünü almak, yüzlerinizin gülümsemesini görmek bizim mutluluğumuzdur. Kepez’de, Baraj Mahallesi’nde yapacak çok işimiz var. Birlikte Kepez’i değiştirmeye, modernleştirmeye devam edeceğiz.”

Başkan Öner, konuşmasının ardından AK Parti Antalya Milletvekili Abdurahman Arıcı ve Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile birlikte çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çeşitli hediyelerinde verildiği çocuklar, parklar şenleniyor etkinliğinde palyaçolarla, sihirbazla eğlenmenin mutluluğunu yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 14:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?