8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Parkta tecavüz girişimi

ANTALYA'da, 45 yaşındaki A.S., dün gece marketten ekmek alıp evine dönerken kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğradı. Evli ve 1 çocuk annesi A.S.'yi çalılıkların arasına götürüp dövdükten sonra tecavüz etmek isteyen saldırgan, devriye gezen polisleri farkedince kaçtı.

Fabrikalar Mahallesi'nde oturan A.S., dün saat 21.00 sıralarında marketten ekmek alıp evine doğru yürürken, 20- 25 yaşlarında kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğradı.

A.S.'nin ağzını kapatarak yol kenarında bulunan çalılıklara götüren saldırgan, kendisine direnen kadını dövdü. Ardından A.S.'ye tecavüz etmek isteyen saldırgan, bölgede devriye gezen polis ekibini görünce hızla olay yerinden kaçmaya başladı.

Bu sırada bir kadının yardım isteyerek yola çıktığını gören polisler, bölgede yaptıkları aramalara rağmen saldırganı yakalayamadı. Polis tarafından çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.S. tedaviye alındı.

Şoka girdiği için konuşamayan kadının yüzüne aldığı darbeler nedeniyle dişlerinin kırıldığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evli kadına saldıran 20- 25 yaşlarındaki kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 14:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?