21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Pastanede kanlı infaz!

Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki bir pastanede pompalı tüfek saldırısında bulunuldu. Pastanenin açık alanında oturan 28 yaşındaki Yeliz Tek, motosikletli bir genç tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Kafasındaki kaskla kendisini gizleyen saldırgan, motosikletle uzaklaşarak gözden kayboldu. Polis, her yerde motosikletli saldırganı arıyor.

Dün gece Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir pastanede yaşanan olayda, başında kask bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli bir erkek, Yeliz Tek ve arkadaşlarının bulunduğu masaya yaklaştı. Pastanenin açık bölümünde oturan Yeliz Tek ve arkadaşları daha ne olduğunu anlayamadan, pompalı tüfeğini çıkarak motosikletli saldırgan, arkadaşlarının bakışları arasında Yeliz Tek’i vurduktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Pastanede pompalı tüfek saldırısına hedef olan Yeliz Tek, saldırıda ağır yaralandı. Yeliz Tek’in aradığı 112 Acil Servis ekibi kısa zamanda pastaneye geldi ve olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra hemen Manavgat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.

ARKEOLOJİ MEZUNUYDU

Pamukkale Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü’nden mezun olan ve Alanya’nın Okurcalar Beldesi’ndeki bir otelde büro görevlisi olarak çalışan Tek, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Saldırının nedeniyle hala muamma… Yeliz Tek’in ölümü ve saldırganın henüz bulunamamış olması, saldırının hangi amaçla yapıldığının belirlenmesini engeldi. Yeliz Tek’in arkadaşlarının verdiği ifadeye göre de Yeliz Tek’in kimseyle sorunu olmadığı söylendi. Pastane çalışanları da saldırganı görmediklerini yineledi.

Pastanede pompalı tüfek saldırısında ölen Yeliz Tek’in cenazesi, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin yarın toprağa verileceği bildirildi.

Polis ve jandarma ekipleri, kaçan cinayet şüphelisini bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2013 Perşembe 11:01:51
Güncelleme :4 Nisan 2013 Perşembe 11:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?