21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Patara plajı temizlendi

PATARA PLAJI TEMİZLENDİ

Antalya'nın Kaş İlçesinin Patara plajı, köylüler ve öğrenciler tarafından temizlendi.

Patara sahilinde toplanan protokol, köylüler ve öğrenciler 18 kilometrelik plajda değişik kirlilik oluşturan çok sayıdaki atığı toplayarak plajı temizledi.

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, atık toplama çalışmalarının ardından yaptığı açıklamada "Patara köyü dünyanın en güzel plajına sahiptir. Dünyaca ünlü bu plajın kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bu yüzden 7'den 77'ye köylülerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere sahillerimizde kirlilik ve çirkin görüntü oluşturan ne varsa topladık. Çevre sorunlarıyla boğuşan dünya, bizim sahillerimiz gibi güzel manzaralara sahip olmak istiyor, bu sahillerimizin kıymetini bilmeliyiz. Bu gün biz sahip çıkalım, koruyalım ki yarınlarda çocuklarımıza yaşanacak bir dünya bırakmış olalım" dedi.

18 kilometrelik Patara kumsalı plajının temizlenmesine Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, Antalya Özel Çevre Koruma Müdürü Selahattin Eriç, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Türkoğlu, Özel İdare Müdürü Ahmet Korkut, İslamlar Köyü Muhtarı Mehmet Karadayı, öğrenciler, öğretmenler ve köylüler katıldı.

PATARA PLAJI TEMİZLENDİ
PATARA PLAJI TEMİZLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 18:29:01
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 18:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?