21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Pazar esnafı Başkan'ı kızdırdı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde yeni yapılan kapalı pazar yerinden memnum olmayan bir grup esnaf Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Esnafların eleştirilerine kızan Adnan Uğurlu, "Haddinizi bilmeden konuşuyorsunuz" dedi.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde bir grup esnaf, belediye tarafından yaptırılan kapalı pazar ile ilgili sorunlarını dile getirmek amacıyla Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'yu makamında ziyaret etti. Kapalı Pazar yeri ile ilgili sıkıntıların dile getiren esnaflar dükkanlarının çok küçük olduğunu söylediler.

Bir esnafın 'Pazar yerini yaparken bize sordunuz mu?" sorusuna sinirlenen Başkan Adnan Uğurlu, "Ben 20 bin nüfuslu Korkuteli'nin çıkarlarını düşünerek hareket ederim. Kulaktan dolma laflar ile konuşmayın. Haddinizi bilin. Bilmeden konuşuyorsunuz. Yapıldıktan sonra beğenecek ve bize teşekkür edeceksiniz. Ben önce halk ve kamu yararını düşünürüm. Belediye meclisimizin verdiği karara uymanız gerekir" dedi.

Diğer meslektaşları tarafından da uyarılan manav esnafı sinirli hareketlerine devam etmesi üzerine Uğurlu, "Buyur çayını iç ve çık git" diyerek esnafı sert bir dille uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?