1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pazarcılar dernek kurdu

Korkutelili pazarcılar kendi aralarında örgütlenerek ilçede dernek kurdular.
Korkuteli’nde faaliyet gösteren tüm pazarcıların yer alacağı pazarcılar derneği başkanlığına Mustafa Koç getirildi. Pazarcılar derneğinin kurulmasının ardından toplu olarak Belediye Başkanı Adnan Uğurluyu ziyaret eden dernek yöneticileri, Pazar esnafının çok sıkıntılı günler geçirdiğini vurgulayarak, yeni yapılacak olan kapalı pazaryerinin faaliyete geçmesiyle pazarcı esnafının rahatlayacağını söyledi.
Dernek başkanı Mustafa Koç, Belediye Başkanı Adnan Uğurlu’ya bir çiçek takdim ederek, “İlçede Çarşamba günleri sergi açan ve Pazarcılar odasına kayıtlı esnafımız pazaryerinde tezgahlarını açarak evlerine bir lokma ekmek götürmeye çalışıyor. Bu esnafımızın yeni kurulan derneğin öncülüğünde 1 hafta işgaliye alınmamasını temenni ediyoruz. Bu konuda destek bekliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ise “Biz Korkuteli’nin daha iyiye layık olduğunu düşünüyoruz. Belediye hizmeti halka hizmet demektir. Belediye hizmeti içerisinde belediyenin kar etmesi anlayışı asla var olamaz. Biz halkımızla birlikte bu yola baş koyduk. Halkçılık anlayışıyla siz sivil toplum örgütlerine büyük rol düşmekte. Hep beraber, el birliği ile bir araya gelerek sorunları yerinde çözeceğiz. Dernek yönetici ile yeni yeni çözüm yolları bulmak ve bu çözümlerin işlevselliğini sağlamak amacıyla çalışmalar yapacağız. İlçede bu tür bir organize olarak dernek kurmanız bizleri mutlu etti” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 10:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?