1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pazarcılar kura çekecek

PAZARCILAR KURA ÇEKECEK

Korkuteli Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan kapalı Pazar yerinde pazarcı esnafı yerlerini kura ile belirleyecek. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ve Korkuteli Pazarcılar Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Sami Demir ile yaptığı toplantıda, 24 Ekim 2009 tarihinde kura çekimi yapılmasını kararlaştırdı.

Pazar yeri inşaatının tamamlandığını ifade eden Başkan Gökce, “Bu güne kadar devam eden Pazar yeri inşaatının sorunsuz bire şekilde teslim almak için hassas davrandık. İlgili oda ve Kooperatif yetkilileri ile karşılıklı anlayış çerçevesinde görüş birliğine vardık. Amacımız pazarcı esnafımıza, vatandaşlarımıza, kısaca kamuoyuna sağlıklı hizmet vermekti ve bu da inşaatın eksiksiz tamamlanması için önemliydi. Gecikmeler olsa da kamuoyunun yararına olması için hassasiyet gösterdik” dedi.

Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, meslektaşlarının ve halkın yararına ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Korkuteli Pazarı esnafı birçok yerden daha rahat olacak. Belediye Başkanı Sayın Hasan Gökce’nin hassasiyetini kutluyorum ve bundan sonra da kendisine her türlü desteği vereceğimizi belirtiyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 12:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?