1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pazarcıların siftahı başkandan

BAŞKAN GÖKCE, PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, pazaryeri inşaatının tamamlanmasının ardından Kapalı Pazar yeri esnafını ziyaret etti.

Korkuteli Turgut Manavoğlu kapalı pazaryerinde pazarcı esnafını ziyaret ederek pazarcı esnafını selamlayan Belediye Başkanı Hasan Gökce, Esnafların bazılarından alışveriş yaptı.

Sebze-Meyveciler, tuhafiyeciler, şarkütericiler, balıkçılar, peynircileri, üreticileri ve çevre esnafını selamlayarak hayırlı işler dileyen Başkan Gökce, aynı zamanda vatandaşların sorunlarını dinledi ve pazaryerindeki eksikleri tespit etti. Pazaryerinin fiziksel eksiklerinin derhal yapılması için ilgili personele ve birim amirlerine talimat veren Gökce, “Amacımız esnafın daha rahat satış yapması, halkın rahat alış veriş yapması için daha düzenli bir pazaryeri ile hizmet verme imkanı sağlamak. Bunun için zaman içinde aydınlatma gibi bazı eksikler giderilecek, gereken gayret gösterilecektir” dedi.

Bazı esnaf yeni pazaryerinde ilk sergi açılışını Başkan Gökce’den siftah yaparak sergi açılışını kutlarken, bazı esnaf ise lokum dağıtarak kutladı.

BAŞKAN GÖKCE, PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 13:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?