1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pazarcının 'Menderes' sevgisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Menderes Türel, seçim çalışmalarını Kepez ilçesindeki Şafak Mahallesi Pazarı’nı sürdürdü.

Şafak Mahallesi Pazarı’nı ziyareti sırasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Menderes Türel’e sarılan 70 yaşındaki pazarcı Nadir Perk, “Sen sadece hizmetlerinle değil, Menderes adıyla da bize yadigarsın. Seni çok seviyorum” dedi. Gençliğinde Adnan Menderes hayranı olduğunu ifade eden Nadir Perk, “Seni her gördüğümde, onu hatırlıyorum. O asıldığında askerdim. Günlerce ağladım. Antalya’yı yöneten başkanın isminin de Menderes olması beni çok mutlu ediyor. Bu nedenle sana olan sevgim bir kat daha fazla” diye konuştu.

Başkan Menderes Türel’in hizmetlerinden övgüyle söz eden Perk şunları söyledi: “Antalya’da daha önce köprülü kavşaklar yoktu. Yolları kötüydü. Altyapısı yoktu. Antalya sen geldikten sonra Antalya oldu. Antalya’yı Türkiye’nin yıldızı yaptın. Şimdi de dünyanın yıldızı yapacağından şüphem yok. Hizmetlerin için sağol, varol.”
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 16:00:44
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 16:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?