21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Peçetedeki sperm yakalattı

ANTALYA'da kendisini polis olarak tanıtıp Ukraynalı iki kadını kaçıran elektrik teknisyeni Osman Kuş, kadınlardan birine otomobilde tecavüz etti. Diğer kadına da tecavüze kalkışan Kuş, tüm çabasına rağmen ikinci kez ereksiyon olamayınca bu amacını gerçekleştiremedi.

Para ve değerli eşyalarını da aldığı kadınların şikayeti üzerine araştırma yapan polis, zanlının yola attığı peçeteyi bularak laboratuvara gönderdi. Peçetedeki spermlerle zanlının DNA'sı uyunca Osman Kuş ‘tecavüz’ ve ‘silahlı yağma’ suçundan tutuklandı. Antalya'da bir diskonun teknik servisinde görevli evli ve iki çocuk babası 30 yaşındaki Osman Kuş, yılbaşı sabahı erken saatlerde Falez Kavşağı'nda taksi bekleyen Ukraynalı 21 yaşındaki Victoria H. ile aynı adı taşıyan ev arkadaşı 19 yaşındaki Victoria Y.'yi, kendisini polis olarak tanıtıp, silah tehdidi ile otomobiline bindirdi.

Araçta eğlence merkezinin kendisine verdiği telsizle sürekli konuşan Osman K. kadınları Kemer Karayolu üzerindeki ormanlık alan Tünektepe Yolu'na götürdü. Yılbaşı sabahı olduğu için erken saatlerde hiç kimsenin olmadığı orman yolunda otomobili park eden Osman K, iddiaya göre araç içerisinde Victoria Y.'ye tecavüz etti. Diğer kadına da tecavüz etmek isteyen, ancak yeniden ereksiyon olamayan Osman K., kadınları cep telefonları, cüzdanları ve takılarını aldıktan sonra şehir merkezine getirip bıraktı.

YOLA ATTIĞI PEÇETEDEKİ SPERM KANITLADI

Yol kenarında ağlayan iki kadını görenlerin polise ihbarı ile ortaya çıkan olayda iki kadının aldığı araç plakası sayesinde zanlı yakalandı. Polis tecavüzün gerçekleştiği yolda Osman K.'nın kullanıp attığı peçete ve diğer bazı eşyaları delil olarak incelenmesi için laboratuvara gönderdi. Peçete üzerindeki spermler ile zanlının DNA'ları uydu. Bu arada otomobilde yapılan aramada da telsiz ve kurusıkı tabanca ile kadınlardan zorla alınan takılar, cüzdan ve cep telefonları ele geçirildi. Zanlının ehliyetinin de sahte olduğuda belirlendi.

‘GÖNÜLLÜ BİRLİKTE OLDUK’

Suçlamayı kabul etmeyen ve kadınların kendisiyle gönüllü birlikte olduklarını öne süren, Osman Kuş, şunları söyledi:

“Evet cinsel birlikteliğimiz oldu ama bu tamamen gönüllüydü. Bu kadınlar çalıştığım diskoya gelip gidiyorlar. Beni görüp beğenmişler. Yolda görünce durdum. Beni tanıdıkları için geldiler ve arabama bindiler. Tünektepe Yolu'na gittik ve birlikte olduk. O sırada kadınlar çok sarhoşlardı ve eşyaları oraya buraya saçılmıştı. Benden rica ettiler ve ben onların eşyalarını topladım, kızlar ayılınca onlara iade edecektim.”

TUTUKLANDI

Victoria H. ve Victoria Y. ise Osman K.'nın ifadesinde söylediklerini reddederek, “Onu hiç tanımıyoruz. Çalıştığı eğlence merkezine hiç gitmedik. Eşyalarımızı ve cüzdanımızı silahla tehdit ederek aldı” dedi.

Nöbetçiyi mahkemeye çıkartılan zanlı, ‘tecavüz’, ‘silahlı yağma’, ‘kişinin hürriyetini engelleme’ ‘sahte belge düzenleme’ suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

DHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 11:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?