21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Pedalı sökmek de işe yaramadı

PEDALI SÖKMEK DE İŞE YARAMADI

Antalya'nın Altındağ Mahallesi'nde, çalınmaması için pedalı sökülen ve motoru kilitlenen elektrikli bisiklet, sahibinin tüm gayretlerine karşın üç kişi tarafından çalındı.

Altındağ Mahallesi'nde oturan 37 yaşındaki Sedat Düşün, elektrikli bisikletinin çalınmasını engellemek için motoru kilitledi, pedalı söktü. Bisikletini apartmanın önündeki kaldırıma park eden Düşün, sabah kalktığında bisikletinin yerinde olmadığını gördü. Apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Sedat Düşün, bisikletinin üç kişi tarafından çalındığını görünce polise başvurdu.

Güvenlik kameralarına baktığında 18-20 yaşları arasında 3 gencin bisiklet motorunun kilidini kırarak olay yerinden bisikletini götürdüklerini gördüğünü anlatan Düşün, "Polise başvurdum ama duyarlı vatandaşlarımız şüphe duydukları birileri varsa polise bildirirlerse memnun olurum" diye konuştu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 18-20 yaşlarında üç kişi sabah 05.30 sıralarında bisikletin park edildiği kaldırımda yürüyormuş gibi görünüyor. İki kişinin bisikletin park edildiği yerin karşısında bulunan kaldırımda oturduğu ve üçüncü kişinin ise bisikleti bir süre incelediği görüntüler arasında yer alıyor. Kısa bir süre etrafı gözleyen üç kişi, yolda kimsenin olmadığına emin olunca, elektrikli bisikletin motor kilidini söküyor ve pedalı olmayan bisikletle kayıplara karışıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 10:34:02
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 11:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?