1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pehlivan güreşçileri ağırladı

Korkuteli İlçesinde Pehlivan Hüseyin İslamoğlu, kendi gibi pehlivan olan oğlu Bayram Ali İslamoğlu’nu Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde hem taktik verdi, hem de elleriyle besledi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde Korkuteli’nden kampa giren Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı’nın 30 güreşçisi, moral depoluyor. 28 gündür kampta olan güreşçiler arasında bulunan Bayram Ali İslamoğlu’nun babası Hüseyin İslamoğlu, güreşçileri evinde ağırladı.

“Korkuteli’nin havası ve suyu güç verir” diyen baba Pehlivan İslamoğlu, oğluna ve takım arkadaşlarına taktik verdi. Başpehlivan Recep Gürbüz gibi birçok pehlivan yetiştiren Korkuteli’nin adının Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yükselmesini istediklerini belirten İslamoğlu, “Tüm pehlivanlarımızdan başarı bekliyoruz” dedi.

BAŞARIYLA DÖNECEĞİZ

Büyükşehir Belediyespor Güreş Takım Antrenörü Cevat Gündoğdu ise Korkuteli’nin adeta bir ‘pehlivan yuvası’ olduğunu söyleyerek, “Korkuteli suyu, havası, eti, sütü ve meyvesi ile pehlivana güç depolayan bir ilçe. 28 gündür kamptayız. Temiz havada oksijen ve güç depoladık. Kırkpınar’dan başarıyla döneceğiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 11:36:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?