1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pehlivanlar üniversite için güreşecek

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, 9 Ağustos tarihinde yeniden başlayacak olan 'Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni, üniversite yararına yapılmasını planladıklarını söyledi.

Korkuteli Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kaya ve yönetimi ile bir araya gelen Gökce, geniş katılımlı bir toplantı ile güreş komitesi oluşturma kararı aldı. Korkuteli Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kaya, Vakıf Yöneticileri Halil Dal, Halil Kara, Ese Onuk, Galip Memioğlu ve İrfan Önal ile bir araya gelen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, ilçede inşaatı devam eden 2 bin öğrenci kapasiteli üniversite binasının bir an önce tamamlanması için çalıştıklarını söyledi.

Gökçe, "İlçemizi pehlivan yuvası olduğu gibi, eğitim yuvası haline getirmeliyiz. O nedenle iptal edilen güreşleri yeniden başlatıyoruz. Düzenlenecek ilk güreşin ise üniversite yararına olmasını planladık" dedi.

Korkuteli Meslek Yüksekokulu'nun kampus alanı inşaatın hayırseverlerin katkılarıyla yapılmaya çalışıldığını ifade eden Korkuteli Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kaya ise Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi de vakıf mütevelli heyetine aldıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 17:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?