21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Pi Analitik'ten esnafa indirim!

Pİ ANALİTİK DERSHANESİ'NDEN ESNAFA YÜZDE 30 İNDİRİM

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Pi Analitik Dershanesi arasından imzalanan protokolle, esnaf ve sanatkar Pi Analitik Dershanesi'nden yüzde 30 indirimli yararlanabilecek.

Protokol, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ile Pi Analitik Dershanesi kurucusu Aydın Vural tarafından imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde esnaf sicil belgesi ile kayıt yaptıran esnaf ve sanatkarlar, dershane fiyatlarından yüzde 30 indirimli yararlanabilecek.

Protokol hakkında bilgi veren AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Üyelerimizin iş hacmini artırmak için çeşitli projeler üretiyoruz. Bununla birlikte, spor, sağlık, eğitim, finans sektöründe özel kuruluşlarla imzaladığımız protokollerle, üyelerimizin ve yakınlarının bu tür ihtiyaçlarını daha ucuza karşılamalarını sağlıyoruz. Pi Analitik Dershanesi'ne 25 Temmuz'a kadar müracaat eden üyelerimiz, yüzde 30 indirim hakkı kazancak” dedi.

Pİ Analitik Dershanesi ile imzalanan protokol sayesinde AESOB üyelerinin dershaneden yüzde 30 indirimli yararlanabileceğini belirten Sevimçok, protokolün hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aydın Vural da esnaf ve sanatkar çocuklarına hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirterek, yüzde 30 indirimin 25 Temmuz 2011 tarihine kadar geçerli olacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:05:03
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?