22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Piyanistler öğrencilerle buluşuyor

11. ANTALYA ULUSLARARASI PİYANO FESTİVALİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 11. Antalya Uluslararası Piyano Festivali'nin konukları, öğrencilerle atölye çalışmalarında (workshop) buluşmaya devam ediyor.

İsrailli piyanist David Greilsammer ve Güney Koreli piyanist Yeol Eum Son'un katıldığı çalışmaları, piyanist Emre Elivar - Şef Naci Özgüç ile piyanist Emre Şen- Şef İbrahim Yazıcı'nın katıldığı atölye çalışmaları

izledi. Festivalin son atölye çalışmasını ise Rus piyanist Mikhail Lidsky gerçekleştirecek. Lidsky, 16 Aralık Perşembe günü saat 11.00'de Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda öğrencilerle bir araya gelecek.

Rus piyanist Alexander Gindin, 29 Kasım'da Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda, Japon piyanist Yosuke Yamashita 7 Aralık'ta Antalya Koleji'nde, İsrailli piyanist David Greilsammer ve Güney Koreli piyanist Yeol Eum Son da 12 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda, Piyanist Emre Elivar ve şef Naci Özgüç 13 Aralık'ta Kepez Güzel Sanatlar Lisesi'nde, Piyanist Emre Şen ve şef İbrahim Yazıcı 14 Aralık'ta Kepez Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Atölye çalışmaları, öğrencileri klasik müzik ve piyano hakkında bilgilendirme ve yol gösterme niteliği taşıyor. Atölye çalışmalarında, öğrenciler piyano başında yeteneklerini sergileme imkanı buluyor.

11. ANTALYA ULUSLARARASI PİYANO FESTİVALİ
11. ANTALYA ULUSLARARASI PİYANO FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 13:55:05
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 09:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?