1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Piyano Festivali'nin biletleri satışta

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, dünyaca ünlü piyanistleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

4-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Piyano Festivali'nin biletleri yurt içi ve yurt dışında satışa çıkarıldı. Ünlü besteci piyanist Fazıl Say'ın Sanat Yönetmenliği'ni üstlendiği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 4-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin bu alanda süreklilik arz eden tek festivali olan Uluslararası Antalya Piyano Festivali, her yıl yerli ve yabancı dünyaca ünlü piyanistleri sanatseverlerle buluşturuyor. Festivale katılan piyanistler de, düzenlenen workshoplarla müzik eğitimi alan gençleri okullarında dinleyerek eğitimlerine önemli katkılar koyuyor.

10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 04-05 Kasım 2009 tarihlerinde Fazıl Say ve Arkadaşları konseriyle başlıyor. Açılış konserlerinde Fazıl Say'a ünlü sanatçılar Genco Erkal, Cihat Aşkın, Burcu Karadağ, Çağ Erçağ, Tolga Salman, Güvenç Dağüstün, Berfin Aksu ve Sesim Bezdüz eşlik ediyor.

Piyano Festivali, Patricia Kopatchinskaja, Viktor Kapatchinsky, Emilia Kopatchinskaja, Mihaela Ursuleasa, Dmitry Mayboroda, Iraz Yıldız, Salihcan Gevrek, Cem Oslu, Gürer Aykal, Rengim Gökmen, Gülsin Onay, Muhiddin Dürrüoğlu, ANTDOB Orkestrası, Michel Camilo, Pavel Kaspar, Vladimir Spivakov, Olga Kern, Moskova Virtüözleri, Aziza Mustafa Zadeh, Ralf Cetto, Simon Zimbardo, Artem Markin, Alexander Gindin, Janis Vakarelis, David Lively, Cyprien Katsaris ve Miriam Mendez'in katılacağı konserlerle 21 Kasım 2009 tarihine kadar müzikseverlerle buluşacak.

Yurt içindeki sanatseverler, festival biletlerini Biletix satış noktalarından ve www.biletix.com adresinden temin edebilecek. Yurt dışındaki sanatseverler ise festival biletlerini internet üzerinden www.biletix.com adresinden satın alabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 12:17:02
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 14:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?