1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

PKK'lılar Nevruz'u bahane etti

Antalya, Nevruz kutlamalarında terör örgütü yandaşlarının şiddet eylemlerine sahne oldu.

Gösterilere dahil edilmek istenen çocukları Antalya Emniyeti, film seyrettirerek engelledi.
Nevruz'u bahane eden bölücü terör örgütü yandaşları, güvenliği tehdit edici provokatif eylemler düzenledi.

Antalya Güneş Mahallesi'nde toplanan ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 30 kişilik grup, emniyet güçleriyle karşı karşıya geldi. Emniyet mensuplarına taşla saldırı düzenleyen grup, çevik kuvvet müdürlüğüne ait iki araca hasar verdi. Emniyet güçlerinin karşılık vermediği eylemde kalabalık, kendi aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu dağıldı.

Yaklaşık 1 saat süren gösteride, Antalya Emniyeti'nin sakin tavrı dikkat çekti. Gösterilere dahil edilmek istenen çocukları Antalya Emniyeti, film seyrettirerek engelledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yorum-3 IP: 88.231.83.xxx Tarih : 23.03.2009 10:02:51

sayın hükümetyetkilileri;her olayda polisler öne sürülüyor fakat polisimizde yetki yok madem polisin yetkileri elinden alınıyor bırakın polis olaylara gitmesin birazda siz yetkinizi kullanın mecliste bizlerin ödediği vergilerle maaş alarak geçinen dtp vekillere gereğini yapın hem bu ülkenin ekmeğini yesinler hemde olaylara öncülük etsinler, yazıklar olsun onlara ,polis eğerki birine el kaldırsa hemen görevden alıyorsunuz bu durumlar nereye kadar gidecek,her türlü yardımın kıralını veriyorsunuz yatırımları onların bölgelerine yapıyorsunuz ama nafile zihniyet aynı.

Ey gösteri yapanlar; unutmayın allahın huzuru var nasıl hesap vereceksiniz hepinizin çocukları var yetiştirmek kolaymı,bu hareketlerinizle şehitlerimizin kemikleri sızlıyor,hesabını allaha veremezsiniz, bırakın bu işleri güzel ülkemizde şükrederek kardeşçe yaşamaya bakın