1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Plaj Hentbolu Festivali başlıyor

Muratpaşa Belediyesi’ nce düzenlenen 9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali, 29 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Festivalde 22 ekip mücadele edecek.

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan Plaj Hentbolu Festivali, 29 Haziran Pazartesi günü start alıyor. Muratpaşa Belediyesi’nin 9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali 29 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Lara Beach'te yapılacak. Lara Beach 8 No'lu plajda gerçekleştirilecek festivale aralarında hentbol milli takımlarında bulunduğu 22 ekip mücadele edecek. 9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali, 2 Temmuz Perşembe günü yapılacak final maçları ile sona erecek.

KATILAN TAKIMLAR

Erkeklerde Türkiye, Bulgaristan, İstanbul Haliç Üniversitesi, Ankara Beypiliçspor, Ankara TOBB Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Vodafon, Büyük bayanlarda Türkiye, Muratpaşa Belediyesi, Bulgaristan, Kıbrıs, Türkmenistan, Bulgaristan Plovdi, Bulgaristan Gabrova, Kıbrıs Esentepe Belediyesi, Ankara ODTÜ, Bitsede Gitsekspor, Genç bayanlarda ise Türkiye, Muratpaşa Belediyesi, Bulgaristan Haskova, Kıbrıs ve Öger Türkspor takımları Lara Beach 8 No’lu plajda Muratpaşa Belediyesi evsahipliğinde Plaj Hentbol Festivali’nde dereceye girebilmek için karşılaşacak.

TANITIM İÇİN ÖNEMLİ

Kente kazandırdığı tesisler ve destekle amatör sporların üssü konumunda olan Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali, Antalya’nın tanıtımı için de önemli bir etken olacak. Muratpaşa Belediyesi’nin evsahipliğinde gerçekleştirilecek 9. Plaj Hentbol Festivali konuklar tarafından ücretsiz takip edilebilecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 14:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?