21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde, 3. Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu müsabakaları yarın başlıyor.

Çolaklı Beldesi'nde Çolaklı Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen üniversiteler arası plaj voleybolu müsabakaları yarın saat 10.30 da start alıyor.

Organizasyon hakkında bilgi veren Çolaklı Belediye başkanı Hasan Coşkun, turnuvaya üçüncü kez ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Spor, uzak ülkelerin, birbirine yabancı insanların tanışması, kaynaşması ve dayanışmasında önemli bir rol oynamaktadır. Kültürel alışveriş ve bölge tanıtımımız için Çolaklı Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan turnuvaya bu yönüyle büyük önem vermekteyiz. Geriye dönüp baktığımızda yapabileceğimiz daha iyi şeylerin de olduğunu gördük. Bu yıl bu bilgi ve donanımla tam hazırlıklı geldik. Böyle organizasyonlara ciddi sponsorlar çıkar, bu yılki organizasyonu Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu takip etmektedir. Çolaklı Belediyesi olarak bu tür alt yapı, hizmet ve tanıtım organizasyonda payımıza düşeni eksiksiz olarak yerine getirmekteyiz. Umudumuz bu organizasyonun Avrupa çapında ses getiren geleneksek bir organizasyon haline gelmesidir" dedi.

Yarın başlayacak olan Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Türkiye şampiyonası, 16 Haziran 2008 tarihinde sona erecek. 16-22 Haziran 2008 tarihleri arasında ise Avrupa Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonası yapılacak.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 13:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?