21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Plajda futbol heyecanı başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Plaj Futbolu Ligi, bugün Alanya Palm Beach'te başlıyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde, yeni oluşturulan Plaj Futbolu Ligi'nin Türkiye Şampiyonası, erkekler ve bayanlar kategorisi maçları bugün Alanya'da başlayacak. 

Alanya Belediye Başkanı Avukat Hasan Sipahioğlu, erkeklerde Alanya Belediyespor takımının da katılacağı ve 3 gün boyunca devam edecek olan müsabakalara tüm futbolseverleri davet etti. Saat 15.00'de Palm Beach Organizasyon sahasındaki açılış töreninin ardından başlayacak olan maçlar, saat 18.30'a kadar 5 ayrı karşılaşmanın oynanmasıyla sona erecek. 

Turnuvanın birer ayağı daha önce İskenderun, Foça ve Sakarya'da yapıldı. Turnuvanın son ayağı ise 18-20 Ağustos tarihleri arasında Alanya'da gerçekleştirilecek. 

TFF ve Alanya Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası Finali'ne 8 erkek ve 2 bayan takımı katılacak. Erkeklerde; Alanya Belediyespor, Gazi Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İskenderun Esenspor, İskenderun Belediyespor, Foça Belediyespor, Aygaz Sakaryaspor ve Gazipaşaspor, Bayanlarda; Gazi Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi takımları şampiyonluk için mücadele edecek.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2006 Cuma 12:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?