7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Plajda seçim çalışması yaptı

Antalya bağımsız milletvekili adayı İbrahim Taştan, serinlemek için plajlara akın eden seçmenleri plajlarda ikna etmeye çalıştı.

 
22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerde Antalya'dan bağımsız milletvekili adayı olan İbrahim Taştan, cadde ve sokaklardaki çalışmalarının ardından bugünde Konyaaltı plajında mayosunu giyerek seçim çalışması yaptı. Havaların sıcak olmasından dolayı cadde ve sokaklarda kimseyi bulamadığından yakınan Taştan, serinlemek için plajlara akın eden seçmenlerini plajlarda ikna etmeye çalıştı.

Plajda güneşlenen ve denize giren vatandaşlara vaatlerini anlatan ve broşürlerini dağıtan Taştan, siyasilerin mazot fiyatlarıyla ilgili vaatlerine de tepki gösterdi. Mazotun 1 YTL'ye düşmesinin önemli olmadığını anlatan Taştan, "Çiftçinin mazotu kullanacak traktörümü kaldı ki" dedi.


Bağımsız milletvekili adayının plajda yaptığı çalışmayı destekleyen vatandaşlar ise, "Çok güzel bir çalışma. Bütün adayların bu şekilde çalışma yaparak kendilerini tanıtmaları son derece iyi olur" diye konuştu.

 
Denize de giren İbrahim Taştan, denizde yüzen gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. "Başbakan İbrahim" şeklinde tezahüratta bulunan gençleri selamlayan Taştan, seçimlerde başarılı olacağına inandığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 13:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?