21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Plajda seksi dans gösterisi

Antalya'da 35-45 derece arasında seyreden hava sıcaklıkları yerli ve yabancı turistleri bunaltırken, turistleri serinletmek ve eğlendirmek için çeşitli aktiviteler düzenleyen işletmeler plajlara jakuzi kurdu. 

Hafta sonu hareketlenen Konyaaltı Beach Park'ta bir plaja jakuzi kuruldu. Tatilcilerin serinlemeleri için soğuk su yeterli olmayınca plaj görevlileri tarafından jakuziye kova kova buz döküldü. Özellikle genç kızların yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz verilen bu hizmette kokteyl ve mevsim meyveleri de unutulmadı. 

Plajda İngiliz kovboy kızların seksi dansının ardından yapılan ateş şov büyük ilgi gördü. Son günlerde yaşanan üzücü olaylara rağmen ateş şovdan vazgeçmeyen Engin Özgen isimli animatör ilk zamanlar tehlikeli anlar yaşadığını ancak şimdi işinde oldukça iddialı olduğunu belirtti. 

3 metre boyundaki piton yılanıyla dans eden Neslihan ise izleyenleri şaşırttı. Dev pitonla dans etmek isteyen cesur tatilciler de sahneye çıkarak pitonla dans etti.



İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2006 Pazar 17:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.104.33.xxx Tarih : 13.08.2006 21:34:54
bende yılarca konya altı öğretmenler plajında animatörlük yapmıştım.türkiyenin birçok yerinden gelen tatilcilere ve gurbetci tatilcilerimize.şovlarımla ve yarışmalarımla renk katıyordum.4 yıldır bayagı güzelleşmiş konya altı plajı.(MAYKIL)erdal geyikçi-KÖÇEK