1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Plajda Türk rüzgarı esiyor

Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen 9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali’nin ikinci gününde erkek ve bayan Türk Milli Takımları rakiplerini yendi. Muratpaşa Belediyesi evsahipliğinde Lara Beach 8 No'lu plajda gerçekleştirilen 9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali sürüyor. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali’nin ikinci gününde erkek ve bayan Türk Milli takımları sahaya çıktı.

Erkek Türk Milli takımı, Haliç Üniversitesi’ni 2-0’la geçerken, Muratpaşa Belediyesporlu oyuncuların ağırlıkta olduğu bayan milli takım da Bulgaristan’ı 2-1’lik skorla yendi. Festivalin ilk gününde mağlup olan Muratpaşa Belediyespor da Kıbrıs Esentepe Belediyesi’ni 2-0’la geçti.

İKİNCİ GÜN SONUÇLARI
9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali’nin ikinci gününde yapılan maçlarda şu skorlar alındı:

Muratpaşa Belediyesi 2-Kıbrıs Esentepe Belediyesi 0, KKTC 2-Türkmenistan 1, Bulgaristan Plovdiv 1-Akdeniz Üniversitesi 2, T.O.B.B. Üniversitesi 0-Beypiliç 2, Türkiye 2-Bulgaristan 1 (Bayan), Türkiye 2- Haliç Üniversitesi 0, Bulgaristan 1- Bulgaristan Haskova 2 , Best off Bitsede Gitsekspor 1 -Türkiye 2 , Muratpaşa Belediyespor 0 -KKTC 2 , Türkiye 2 - ODTÜ 0. Sporun yanı sıra Antalya’nın tanıtımı için de önemli bir etken olan 9. Uluslararası Plaj Hentbolu Festivali konuklar tarafından ücretsiz olarak takip edilebiliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:50:28
Güncelleme :1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?