22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Plates kursuna kayıtlar sona eriyor

PLATES KURSUNA KAYITLAR 5 MAYIS'TA SONA ERİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi kadınlara yönelik ikinci dönem ücretsiz pilates kursu açıyor. 9 Mayıs'tan itibaren Atatürk Kapalı Spor Salonu yanındaki Spor Çadırı ve Yenimahalle Kültür Merkezi'nde verilecek kurslara kayıtlar başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, sağlık, fit bir beden, düz bir karın, düzgün duruş, hareketlilik kazanma, vücut esnekliği ve vücudun doğru nefes almaya destek sağlayan pilates sporunu Antalyalı kadınlarla buluşturmaya devam ediyor. Büyük ilgi gören ilk dönem kursların ardından ikinci dönem kursları açıldı. Spor Çadırı'nda Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 1'inci grup (50 kişi) , Salı-Perşembe günleri 2'nci grup (50 kişi), Yenimahalle Kültür Merkezi'nde Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 1.grup (30 kişi), Cumartesi-Pazar günleri 2'nci grup (30 kişi) olmak üzere ücretsiz pilates kursu verilecek. Spor Çadırı'ndaki kurslar sabah saat 08.30-09.30 saatleri arasında, Yenimahalle Kültür Merkezi'ndeki kurslar ise 08.00-09.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Pilates kursları 3 ay devam edecek. Kurslara 14 yaş üzeri bayanlar katılabilecek.

Pilates kursuna katılmak isteyen kadınlar, başvurularını 5 Mayıs Perşembe gününe kadar Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Atatürk Kapalı Spor Salonu yanındaki Spor Çadırı ve Yenimahalle Kültür Merkezi'ne yapacak. Başvurular kontenjanla sınırlı olacak. Vatandaşlar, pilates kursu hakkında 321 24 70 ve 321 18 98 nolu telefonlardan bilgi alabilecek. Konusunda deneyimli ve eğitim yeterliliği bulunan uzmanlar eşliğinde verilen kurslarda kadınların kullanacakları pilates minderi ve pilates lastiği Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye ediliyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nin Varsak ASMEK bünyesinde açtığı pilates kursları da devam ediyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği kursun ilk dönemi 5 Haziran'da sona erecek. Hemen ardından ikinci dönem kurs kayıtları başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 11:21:01
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 12:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?