22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Playboy yıldızı Antalya'da

PLAYBOY'UN ÜNLÜ YILDIZI ANTALYA'DA

Playboy'un ünlü yıldızı Sylvi Bodi, tatil için geldiği Antalya'da su kayağı yaparken elinden yaralanınca Türkçe 'Nazar değdi' dedi.

Playboy dergisinde 2002 yılında kapak güzeli olan ve aynı yıl 'Playmate' seçilen ünlü Macar güzel Sylvi Bodi, Antalya'nın Manavgat İlçesinde bulunan su kayağı merkezi Hip-Notics'e gelerek kablo ile su kayağı antrenmanlarına başladı. Playboy'un 2009-2010 takviminde de yer alan Bodi, kayak merkezinin ilgi odağı oldu. Profesyonel olarak su kayağı yapan Bodi, antrenman sırasında düşerek orta parmağından yaralandı. Pansuman yapılan parmağı ile kayak yapmaya devam eden Bodi, gazetecilerin objektiflerine poz

verdi. Parmağının çok acıdığını söyleyen Bodi, Türkçe olarak 'Nazar değdi' diye konuştu.

Suya düşerken kendini korumak istediği sırada parmağını kestiğini belirten Bodi, ''İki yıldır su kayağı yapıyorum ve kaymayı çok seviyorum. Bu sporda yaralanmalar oluyor. Benimki de ciddi bir şey değil'' dedi. Daha önce Türkiye'de de modellik yaptığını dile getiren Bodi, ''Türkiye'yi çok seviyorum. Altı yıl önce İstanbul'da modellik yaptım. Türk insanı çok sempatik ve iyi. Tekrar buraya geleceğim'' ifadelerini kullandı.

Türk mankenleri isim olarak bilmediğini ancak fotoğraf çekimlerinde gördüğü kadarıyla güzel olduğunu belirten Bodi, sözlerini şöyle tamamladı: "Türk kızları oldukça çekici. Türk erkekleri de çok yakışıklı. Şu ana kadar hiç Türk erkek arkadaşım olmadı. Ancak gördüğüm kadarıyla çok sempatik ve centilmenler."

PLAYBOY'UN ÜNLÜ YILDIZI ANTALYA'DA
PLAYBOY'UN ÜNLÜ YILDIZI ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 13:18:05
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 15:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?