1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Polis 164. yılını kutluyor

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 164'üncü yılı tüm ülkemizde olduğu gibi Antalya'nın Kaş İlçesi'nde de yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kaş Emniyet Müdürü Fahri İnceyavuz ve iki polisin Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Fahri İnceyavuz törende yaptığı konuşmada "Bizler 164 yıllık mazisi şan, şeref ve onurlu dolu Türk Polisleriyiz. Bizler vatanın bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve güvenliğini devam ettirmek için, göğsünü kurşunlara siper eden, giydiği üniforma ve altında hizmet ettiği şanlı Türk Bayrağının onurunu her ortamda ve her şartta koruyan Türk Polisleriyiz" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Fahri İnceyavuz polis teşkilatı onuruna Noel Baba Çay Bahçesinde tebrikleri kabul etti. Protokole ve törene katılanlara ikramlarda bulundu. Noel Baba Çay Bahçesi'ndeki etkinliğe polis eşleri, emekli polisler ve bekçilerde katıldı. Kaş Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polislerin masa üstündeki çıkarttıkları şapkalar ilgi çekiciydi.

Kaş Emniyet Müdürlüğünden emekli bekçilerden Hasan Borazan ve Süleyman Gündüz'de törenlere ve çay bahçesindeki etkinliğe katılarak Emniyet Müdürünü ve polis arkadaşlarını tebrik ederek bu anlamlı günde teşkilattan olduklarını gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 16:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?