1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Polis eşine polis dayağı!

EMEKLİ POLİS EŞİNE, POLİSTEN  DAYAK SUÇLAMASI

Antalya'da eşi emekli özel harekat polisi olan 39 yaşındaki kadın kavgaya karıştığı iddiası ile gözaltına alınıp, götürüldüğü polis merkezinde dövüldüğünü öne sürdü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 19 Ekim pazartesi gecesi arkadaşlarıyla birlikte tarihi Kaleiçi'ndeki bir Cafe'de kavgaya karıştığı iddiası ile gözaltına alınan eşi emekli özel harekat polisi olan Meltem Şahin, götürüldüğü polis merkezinde dövüldüğünü öne sürdü.

Götürüldüğü polis merkezinde polisler tarafından bana hafif kadın muamelesi yapıldı diyen Şahin, polislerin bununla yetinmeyip gözüne biber gazı sıktıklarını daha sonra ise dövdüklerini öne sürdü. Meltem Şahin'in polis merkezinde dövüldüğünü söylediği kavga anı, o sırada orada bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Polislerden dayak yediğini öne süren Meltem Şahin, "Pazartesi akşam saat 10.30 sıralarında Kaleiçinde bir kafe'de biraz oturduktan sonra arkadaşımla birlikte kalktık. Ben otoparka yöneldiğimde anahtarımın olmadığını fark ettim. Geri döndüğümde kafenin önünde kavga olduğunu gördüm. Polis orada bulunanları topluyordu. Beni de kavga eden gruptan zannederek gözaltına alıp Yenikapı Polis Merkezi'ne götürdüler. Tüm çabalarıma rağmen beni dinlemedikleri için kendimi ifade edemedim" dedi.

Polis Merkezi'ne geldiklerinde, kavgaya karışan kişilerin, kendisinin onlarla ilgisi olmadığını söylediğini belirten Şahin, "Polis buna rağmen ikna olmadı. Bana hafif kadın muamelesi yaptı. Benim buna karşı çıkmam üzerine gözüme biber gazı sıktılar. Sayısını bilemediğim kadar polis üzerime geldi. Beni tekme tokat dövdüler. Elime kelepçe taktılar ve her yanım yara ve bere içinde kaldı. O gece nezarette kaldım. Ertesi gün öğle saatlerinde aç ve susuz bırakılarak akşam üstü 17.00 gibi adliyeye çıkartıldım.

Tutulan tutanaklar da polise mukavemetten suç işlediğim iddia ediliyor. Fakat ben polisler tarafından darp edilirken çekilen görüntüler var" dedi.

Nöbetçi mahkeme tarafından kefalet ile serbest bırakıldığını ifade eden Şahin, eşinin ise emekli özel harekat polisi olduğunu söyledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ise "19 Ekim 2009 tarihinde Yenikapı Polis Merkez Amirliği'nde meydana gelen olayla ilgili olarak görevliler hakkında 21 Ekim 2009 tarihi itibariyle inceleme başlatılmıştır" denildi.

EMEKLİ POLİS EŞİNE, POLİSTEN  DAYAK SUÇLAMASI
EMEKLİ POLİS EŞİNE, POLİSTEN  DAYAK SUÇLAMASI
EMEKLİ POLİS EŞİNE, POLİSTEN  DAYAK SUÇLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 17:49:01
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 18:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?