7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Polis evine giren hırsızı vurdu mu?

Antalya'da polis memuru S.K.'nin, evine giren hırsızı vurduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda, polis memuru S.K., saat 03.40 sıralarında, ses duyan eşinin kendisini uyandırması üzerine, beylik silahını alarak evi kontrol etmeye başladı. Bu sırada koridorda 20-22 yaşlarında bir şahsı gören ve durmasını isteyen polis memuru, şahsın, içinde polis kimlik kartı, nüfus cüzdanı, anahtarları, ehliyeti, maaş kartı bulunan siyah renkli deri bel çantasını ve eşine ait siyah haki deri kol çantasını alarak salondaki balkona koşması üzerine ikinci kez uyarıda bulundu.

Uyarılara aldırmadan elindeki çantaları aşağıya atarak balkon demirlerinden sarkan ve aşağıya atlayan şahsın elini beline attığını gören S.K. önce bir el havaya, daha sonra şahsın yakın bölgelerine 2-3 el ateş etti. Zanlı, çantaları da alarak olay yerinden uzaklaşırken, olayla ilgili operasyon başlatan polis ekipleri, şahsın yaralanmış olabileceğini düşünerek, Alanya ve diğer ilçelerdeki hastanelerle temasa geçti. Sabah saatlerinde Manavgat Devlet Hastanesi'ne kalçasından ateşli silahla yaralı olarak A.Z. isimli şahsın geldiği bilgisini alan polis harekete geçti.

Manavgat'ta bilmediği bir yerde tanımadığı bir şahıs tarafından yaraladığını iddia eden hırsızlıktan sabıkalı A.Z.'nin fotoğrafı polis tarafından müşteki S.K.'ya gösterildi. Polis memuru S.K.'nın fotoğrafın zanlıya benzediğini ancak yüz yüze görmesi halinde kesin teşhis yapabileceğini belirtmesi üzerine, şüphelinin Alanya'ya getirilmesine karar verildiği öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 18:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yuksel erkol IP: 85.110.225.xxx Tarih : 18.11.2007 16:50:06

Çoğu zaman kaçan suçluları başım belaya girer diye bırakın vurmayı,yakalamayı bile arzu etmeyen polisler olduğunu az duymadım.bize onurlu görevini yapacak suçluyu canı pahasına etkisiz kılacak şerefli memurlar lazım.elleri dert görmesin kafasına sıksa iyi olurdu ama sagolsun adalet sistemi poliste kafasından olurdu herhalde..neyse birileri çakalları bitirmeli işte sagolasın S.K