21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Polis memuru intihar etti

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, Antalya'da otel odasında intihar etti.

6 Temmuz'da tatilini geçirmek üzere kız arkadaşı olduğu öne sürülen S.Ç. ile Antalya'daki Lara Otel'e yerleşen Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Erkan Güney (36), 5. kattaki odasında ağzına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden polis memuru Güney'in, intihar etmeden önce kız arkadaşı S.Ç. ile kavga ettiği ve bunu otel müşterilerinin de duyduğu belirtildi.

Otel odasındaki yatağında intihar eden polis memurunun kız arkadaşı S.Ç, Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözetim altına alındı.

Polislerce otelden çıkarılan genç kadının yüzünde kan izleri olduğu görüldü.

İntihar ettiği, olay yerinde yapılan detaylı incelemeyle belirlenen polis memurunun cesedi, Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Polis memuru Güney'in yaklaşık 14 yıldır görev yaptığı ve evli olduğu öğrenildi. Ölen polis memurunun eşiyle sorunları olduğu da öne sürüldü.

A.A
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 06:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?