1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Polis merkezi inşaatında sona doğru

KORKUTELİ POLİS MERKEZİNDE SONA DOĞRU

Antalya’nın Korkuteli ilçesine yeni yapılacak olan Polis Merkezi Hizmet Binası ile ilgili çalışmalara hız verildi. Geçtiğimiz Belediye Meclisi toplantısında gündeme gelen ve bütün üyelerin oy birliği ile meclisten geçen polis merkezinin plan tadilatı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olumlu karşılandı.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı, belediye meclis üyelerine gösterdikleri sağduyu nedeniyle teşekkür ettiğini ifade ederek, "Önemli olan burada Korkuteli ilçesine yararlı şeyler kazandırabilmek. Bu benim zamanımda ya da başka birisinin zamanında yapılmış olması çok önemli değil. Korkuteli'ne yapılacak yeni bir polis merkezi, emniyet müdürlüğümüze de rahat bir nefes aldıracak" dedi.

Sarı, daha sonra sözlerine şöyle devam etti: "İki katlı ve içinde her türlü gerekli büronun yer alacağı bir polis merkezi düşünülüyor. Merkez içerisinde polis merkezi amiri ve grup amiri odaları, adli, idari büro, ifade alma, avukat görüşme, mülakat, teşhis, üst arama ve muhafaza odaları ile erkek ve bayan nezarethaneleri, bekleme ve dinlenme odaları, nöbetçi odası gibi bölümler yer alacak. Bu binanın uzun yıllar ilçeye hizmet verebilecek bir yapıda olacağına inanıyorum. Bakanlıktan tahsis bekleniyor. Kısa süre içinde tahsisin çıması yönünde de çalışmalar sürüyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 11:03:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?