1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Polis PTT el ele

Antalya Emniyet Müdürlüğü ile PTT Başmüdürlüğü arasında Toplum Destekli Polislik Projesi kapsamında iş birliği yapılmasına karar verildi. Kamuoyuna deklare edilen "Polis PTT El Ele Daha Huzurlu Günlere Projesi ile, postacılar karşılaştıkları olumsuz durumları polise bildirecek. Polis de postacıların verdiği bilgilere göre suçlarla mücadele edecek.

Antalya'da polisle postacılar arasında iş birliğini öngören proje, PTT'nin Antalya Arapsuyu'ndaki İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda çok sayıda polis ile Antalya'da görevli postacılar hazır bulundu.

Antalya PTT Başmüdürü Mustafa Kaplan, yaptığı konuşmada, Antalya'da 990 PTT çalışanı olduğunu belirterek, "Postacılar mahallelerin habercisi, mahallenin sevgilisidir. Biz emniyet müdürlüğü ile gerçekleştirilen projeye gönülden katılıyoruz" dedi.

Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan da, Antalya'da asayişin oldukça iyi durumda olduğunu belirtti. Ancak daha huzurlu bir Antalya için emniyet teşkilatının sivil toplum örgütleriyle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalıştığını bildiren Arslan, bu projelerin sonuncusunun "Polis PTT El Ele Daha Huzurlu Günlere Projesi" olduğunu açıkladı.

Emniyet Müdürü Arslan, Polis ile PTT çalışanı arasında bir fark olmadığını belirterek şunları söyledi: "Biz postacılarla aynı işi yapıyoruz. Dağıtıcıların hepsi sokakta görev yapıyor. Polis gibi sokakta olan bitenleri görüyor. Şimdi gördüğü duyduğu olumsuzlukları bize bildirecekler. Böylece postacı artık sadece mektup değil, huzur ve güven de getirecek. Postacı mektubu getirirken mahalleye mutluluğu da getirecek. Bu çerçevede biz diyoruz ki, polis PTT el ele. Bak postacı geliyor selam veriyor. Mahalledeki olumsuzlukları polise bildiriyor. Her PTT'ci bir polis her polis de bir PTT'cidir."
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 14:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?