21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Polise satırlı saldırı

Antalya'da tescilsiz aracıyla kaza yapan bir kişi olay yerine gelen trafik polislerine satırla saldırdı. Olayda 1 polis vücuduna aldığı satır yarasıyla ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya şehir merkezinde 1 polisin yaralanması ile sonuçlanan olay bu gece 01.30 sıralarında Anadolu Kavşağında meydana geldi. Plakasız murat 124 marka aracıyla Anadolu kavşağında yoldan çıkan Şevket Arıbil isimli şahıs, kazanın ardından aracını çekerek olay yerinden ayrılmak istedi. Bu sırada bir aracın kaza yaptığını ve trafik ışıklarına zarar verdiği ihbarını alan trafik polisleri olay yerine gitti.

Arıbil'e yaklaşan görevliler şahsa bir şeyi olup olmadığını ve ambulans isteyip istemediğini sordu. Bu sırada aniden belindeki satırı çıkaran Arıbil, polislere saldırmaya başladı. Arıbil'i etkisiz hale getirmek isteyen polis memuru Ünal Ökten bir anda satır darbesiyle yaralandı. Arkadaşının vücudundan kan aktığını gören diğer polis memuru ise havaya bir kaç el ateş ederek Arıbil'i uzaklaştırmayı başardı. Arıbil karanlıktan faydalanarak otogar istikametine doğru kaçtı. Arkadaşının kanlar içinde gören polis memuru hemen zaman kaybetmeden yaralı polis memuru Ünal Ökten'i Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırdı. Çok sayıda ekibin olay yerine sevk edilmesiyle birlikte Arıbil ekipler tarafından aranmaya başlandı.

Aracın çalıntı olabileceğini düşünen ekipler yaptıkları kontrollerde aracın çalıntı olmadığını tespit etti. Bu sırada Otogar içerisinde satırlı bir şahsın işyerlerine zarar verdiği ihbarını alan ekipler hemen o bölgeye yöneldi. Buradaki şahsın az önce Ökten'i satır ile yaralayan Arıbil olduğunu gören ekipler silahlarını çekerek şahsı biber gazı yardımıyla etkisiz hale getirdi. Daha sonra Fatih Polis Merkezine götürülen Arıbil, burada ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi. Balta darbesiyle yaralanan Ökten'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve Tıp fakültesinde cerrahi servisine yatırıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 09:54:09
Güncelleme :21 Temmuz 2005 Perşembe 14:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?