7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Polisler sahne aldı

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'ın yazdığı "Yarınlara Geç Kalmadan" isimli oyun, polis memurları tarafından sahnelendi. 

Feyzullah Arslan'ın yazdığı ve Antalya Belediye Tiyatro sanatçısı Abdullah Sürekli'nin yönettiği "Yarınlara Geç Kalmadan" isimli tiyatro oyununun ilk gösterimi, Uncalı Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Emniyet personeli, polis eşleri ve çocuklarının izlediği oyunda rol alan polisler, sahne performanslarıyla davetlilerden büyük alkış aldı. 

Çocuklarına parayla her şeyi verebileceklerini düşünen ailelerin yaşadığı problemlerin ele alındığı oyunda rol alan polis memuru Emrah Çilli, oyun hazırlıklarının bir ay sürdüğünü belirterek, "Oyunu özellikle ailelerin izlemesi gerektiğini düşünüyoruz. Aileler çocuklarının sorunlarını asla parayla çözmeye çalışmamalı. Amatör olarak yaptığımız oyunda bunun etkisini açıkça görebildik. Anne ve babaların çocuklarının her zaman sorunlarını dinlemeleri gerekir" dedi. 

Oyunu izleyen vatandaşlar ise, polislerin performansını beğendiklerini dile getirerek, "Çok güzel bir oyun. Polis memurlarının böyle bir tiyatroda görev alması çok anlamlı. Kendilerini tebrik ediyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 11:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?