22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Polisten ‘huzur toplantısı’

ANTALYA POLİSİNDEN ‘HUZUR TOPLANTISI’

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün kamu düzeni ve genel asayişin sağlanması, vatandaşın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamasına yönelik olarak yürüttüğü ‘Toplum Destekli Polislik’ hizmetleri çerçevesinde Serik ve Aksu’da vatandaşlarla ‘Huzur Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Serik Ziraat Odası Başkanlığı Toplantı Salonu ile Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Huzur Toplantılarında Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, vatandaş, işletme sahipleri, esnaf, mahalle muhtarları ve okul idarecileri ile biraraya geldi.

Emniyet Müdürü Yılmaz, Antalya’nın en huzurlu kentler arasında yer aldığını belirterek,

yılda 10 milyon yabancı, 2 milyon yerli turistin geldiği kentin 60 bine yakın göç aldığına dikkat çekti.

Yılmaz, 640 kilometre sahil şeridi olan bir kentte asayişin sağlanmasının sadece polisiye tedbirlerle mümkün olmayacağını kaydederek, tüm kamu, kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ve vatandaşın bu çalışmaların içinde yer alıp, polise destek vermesi gerektiğini söyledi. Toplumun desteğini almayan hiçbir kurumun başarılı olamayacağını ifade eden Yılmaz, ‘Antalya Dost Eli’, ‘Çiçekler Solmasın, Anneler Ağlamasın’ ve ‘Onlar Bizim Hemşehrimiz’ isimli sosyal projelerle ilgili bilgiler de verdi.

ANTALYA POLİSİNDEN ‘HUZUR TOPLANTISI’
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 16:05:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?