21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Polisten Sevgililer Günü çiçeği

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sürücülere ceza kesilmedi. Hatalı sürücüler, Sevgililer Günü nedeniyle uyarıldı, ardından çiçek verildi.

Trafik ekiplerinin davranışı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler polise teşekkür etti. Antalya'da il giriş çıkışlarında radar uygulaması yapan trafik ekipleri, hatalı sürücüleri uyararak, "Bugün Sevgililer Günü. Bunun için alınan karar uyarınca hiçbir sürücüye ceza yazmayacağız. Ceza için ödeyecekleri parayla sevgililerine ödül almaları veya akşam yemeğe çıkarmalarını istiyoruz. Uygulama gün boyu devam edecek" diye konuştu.

Polisin uygulaması sırasında radara yakalanan yabancı yaşlı çift ise polisin çiçeği karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Polise yol hakkında bilgi soran turistler daha sonra çiçeklerini alarak yollarına devam etti. Polisler, durdurduğu sürücülere çiçekle birlikte "14 Şubat 2008 Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun. Trafik, sevgi, saygı ve hoşgörü ile güzeldir" yazılı kalp resimli broşürler verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 14:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atilla ataseven IP: 88.225.222.xxx Tarih : 15.02.2008 12:19:27

trafik polisleri gerçekten çok anlayıslı insanlar tbr ediyorum benmde ehliyetim yok:)