21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Polonyalı futbolcularla yollar ayrıldı

Antalyaspor, Polonyalı oyuncuları Jaroslaw Bieniuk ve Piotr Dziewicki ile yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, maddi sorunlar nedeniyle ülkelerine döndüklerini iddia eden Polonyalı futbolcular Bieniuk ve Dziewicki'nin kulüpten alacaklarının bulunmadığını, sorunun her iki futbolcunun Teknik Direktör Joseph Jarabinsky ile çalışmak istememesinden kaynaklandığını ifade etti.

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında Hacettepespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Joseph Jarabinsky yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Anrenmanda futbolcular, düz koşu ve koordinasyon çalışmasının ardından şut çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Şefik Öz ve Murat Süğlün de izledi.

Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Polonyalı oyuncular Bieniuk ve Dziewicki ile yollarını ayırdıklarını söyledi. Polonyalı iki oyuncunun maddi sorunları bahane ederek ülkelerine gittiklerini hatırlatan Başkan Akıncıoğlu, "Avukatları bize faksla futbolcuların kulüpten alacakları bulunduğu için ülkelerine döndüklerini belirtti. Ancak ben kendileriyle görüştüm. Teknik Direktör Joseph Jarabansky ile çalışmak istemedikleri için böyle bir karar aldıklarını söylediler.

Yaptıklarının doğru olmadığını söylememe rağmen kararlarının arkasında olduklarını belirttiler" ifadelerini kullandı. Hiç kimsenin Antalyaspor camiasından büyük olmadığını söyleyen Akıncıoğlu, "Hiçbir takımda futbolculara dayalı bir sistem kurulamaz. Bu nedenle Polonyalı iki oyuncuyla yollarımızı ayırma kararı aldık. Ancak kendilerinin yaptığı etik olarak çok yanlıştı. 2 yıl boyunca burada güzel zamanlar geçirdi. Büyük bir vefasızlık yaptılar ve bu vefasızlıkları geleceklerinde karşılarına çıkacaktır" dedi.

Öte yandan antrenmanı izleyen bir grup taraftar da, Başkan Akıncıoğlu ile kısa süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 18:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?