22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Pompalı tüfeği gördü, atladı!

POMPALI TÜFEKLE ÜZERİNE GELEN ŞAHSI GÖREN POLİS BALKONDAN ATLADI

Antalya'da bir polis memuru, hırsızlık suçundan aranan kişinin evindeyken yan blokta oturan bir şahsın pompalı tüfekle kendine doğru geldiğini görünce ikinci kat balkonundan aşağı atladı. Bacağı kırılan polis hastaneye kaldırıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekibi, Altıntaş Mahallesinde oturan ve hırsızlıktan aranan Veli S.'yi almak için evine geldi. Polis memuru ile Veli S. arasında tartışma başladı. Sesleri duyan yan bloktaki Tayfun A. da elinde pompalı tüfekle Veli S.'nin evinde bulunan polis memuru Ekrem Ulutaş'ın üzerine geldi. İnfaz Büro Amirliği'nde görevli Ekrem Ulutaş, Tayfun A.'nın elinde pompalı tüfeği görünce ikinci kat balkonundan aşağı atladı. Polis memuru Ekrem Ulutaş'ın bacağı kırılırken, bunu fırsat bilen Veli S. de kaçtı. Elinde pompalı tüfek bulunan Tayfun A. da sitenin B Blok bölümüne gitti.

Olay yerine gelen çok sayıda ekip balkondan atlayarak bacağı kırılan polis memurunu 112 ambulansı ile hastaneye kaldırdı, Veli S. ile Tayfun A.'yı arama çalışmalarına başladı. 15 katlı binada yapılan araştırmalar sonucunda pompalı tüfekli Tayfun A. binanın 7'inci katında boş daire içerisinde yakalandı.

Yardım ve yataklıktan gözaltına alınan site yönetici Sefa C.'nin evinde yapılan aramada 3 pompalı av tüfeği ele geçirildi. Tayfun A. ve Sefa C. gözaltına alınırken Veli S.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

POMPALI TÜFEKLE ÜZERİNE GELEN ŞAHSI GÖREN POLİS BALKONDAN ATLADI
POMPALI TÜFEKLE ÜZERİNE GELEN ŞAHSI GÖREN POLİS BALKONDAN ATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 12:51:01
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 17:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?