1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Potada dostluk rüzgarları...

BEKO BASKETBOL LİGİ

Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonunda karşılaşacak Antalya Büyükşehir Belediyespor ile Kepez Belediyespor derbisi öncesi, iki takım arasında dostluk rüzgarları esti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Temsilcisi İbrahim Okumamış'ın organize ettiği buluşmada iki takımın teknik adamları ve oyuncuları dostluk mesajları verdi. Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Altar Tunçkol, "Kepez Belediyespor ile 5. maçımız. Bu maçta da fair-play çerçevesinde bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum. Bizim sahamızdaki maçlar da hiç bir olay olmadı. Fenerbahçe-Galatasaray maçında çıkan olayların olacağını zannetmiyorum. Maç sahada oynanacak. Taraftarlarımız takımlarını centilmence desteklesinler" dedi.

Ligdeki konumları itibarı ile maçı kazanmak zorunda olduklarını belirten Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin ise, ''Biz antrenörler olarak olaylarla ilgilenmiyoruz. İki takım da çok iyi basketbol oynamaya ve galip gelmeye çalışacak. Maç sakin bir atmosferde oynanır. Maçta olay çıkacağını sanmıyorum. Antalya Belediyespor'un bizden galibiyeti fazla. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra iki antrenör ve oyunular maç öncesi birbirlerine başarı dileklerini sundular.

BEKO BASKETBOL LİGİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 16:47:00
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 21:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?