1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Potaya domuz gribi bulaştı

KEPEZ BELEDİYESİ BASKETBOL TAKIMINDA DOMUZ GRİBİ PANİĞİ

Kepez Belediyesi basketbol takımı antrenörü Tab Baldwin, 5 oyuncusunun ''domuz giribi'' şüphesiyle tedavi altına alındığını belirterek, yarın oynanacak olan Aliağa Petkim maçında diğer oyuncularına ve rakip oyunculara da virüs bulaşabileceğini söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyesi basketbol takımı antrenörü Tab Baldwin, Kepez Arena Spor Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, 5 oyuncusunun, domuz gribi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındığı belirterek oyuncuların hafta başından buyana antrenmanlara katılmadıklarını söyledi.

Geçen hafta, deplasmanda oynadıkları Beşiktaş Cola Turka maçından önce Cüneyt Erden'in hastalandığını belirten, Baldwin, "Daha sonra Levent Bilgin, Bora Sancar, Jovo Stanojevic ve Shan Foster'in da aynı rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırıldı. Hastanede bizlere söylenen oyuncularımızın ağır grip geçirdikleri. Daha sonra domuz gribi şüphesiyle çeşitli tetkikler yapıldı. Ancak bu tetkiklerden henüz sonuç çıkmadı" dedi.

Oyunculardan sadece Cüneyt Erden'in dün akşam antrenmana katıldığını belirten antrenörü Tab Baldwin, "Ancak Cüneyt bu hafta oynanacak maçta forma giyemeyecek. Antrenmanları hafta başından buyana 6 oyuncuyla sürdürdük. Yarınki maçta hiç bir oyuncuyu zorla oynatamam. Karşı takımdaki oyuncuları da zorda bırakmak istemeyiz. Fakat hasta olan bazı oyuncularım yarın oynayacağımız Aliağa Petkim maçında oynamak istiyor. Maç sırasında Aliağa Petkim oyuncularına ve bizim diğer oyuncularımıza da virüs bulaşabilir.

Karşılaşmanın iptal edilmesi için Basketbol Federasyonu'na başvurduk, ancak maçın oynatılacağını belirttiler. Maç saatinde oyuncularımın yüksek ateşi olursa sahaya çıkarmayacağım'' diye konuştu.

KEPEZ BELEDİYESİ BASKETBOL TAKIMINDA DOMUZ GRİBİ PANİĞİ
KEPEZ BELEDİYESİ BASKETBOL TAKIMINDA DOMUZ GRİBİ PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 15:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?