22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Profilo'dan Antalya'ya mağaza

PROFİLO İSTANBUL DIŞINDAKİ İLK MAĞAZASINI ANTALYA'DA AÇTI

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 'Değişim 2010' süreci kapsamında ilk konsept mağazısını Antalya Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 'Değişim 2010' çerçevesinde İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açılan ilk AVM mağazasının ardından, ikinci AVM mağazasını Antalya Özdilek Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Profilo Satış Direktörü Semir Kuseyri, 'Değişim 2010' sürecinin devam ettiğini belirterek, yeniden yapılanma süreci kapsamında satış ekibini tazelerken bayi yapısını da tekrar gözden geçirdiklerini söyledi. Kuseyri,"2009 yılında BSH Grubu'nun Türkiye'de ve tüm dünyadaki en karlı yerel markası olduk. 2010 yılı için çok daha yüksek hedeflerle yola çıktık ve bu hedeflerden oluşturduğumuz sağlam temelli stratejiler ile sektörde yıldızı parlayacak, pazardaki hareket ve canlılığı sürdürecek öncü ve güçlü markalardan biri olmaya devam edeceğiz" dedi.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin geçtiğimiz yıl ürün gamının zenginleştirilmesinden, tüketiciye ulaşılan kanalların yenilenmesi ve geliştirilmesine kadar pek çok alanda büyük bir değişim yaşadığına dikkat çeken Kuseyri, "Kaliteli ürünlerle donatılmış, satış ve ürün konusunda eğitilmiş bayilerimizle tüketicilerimize eskisinden de iyi hizmet vereceğiz. Bu açıdan bakıldığında İstanbul dışındaki bu ilk AVM konsept mağazamızın bizim açımızdan anlamı büyük" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 17:22:05
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 18:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?