1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Projelerini anlattı

Aksu’ya sera atıklarından gübre ve enerji üretilen Kumluca’daki gibi bir tesis kuracaklarını belirten AK Parti Aksu adayı Kılıç, “Atıklardan para kazanacaksınız. Kuracağımız tesisle atıklarınız toplayarak gübre ve enerji üreteceğiz” dedi.

AK Parti Aksu İlçe Belediye Başkan adayı Burhan Kılıç, seçim çalışması için gittiği Çalkaya’nın Altınova, Yeni Dumanlar ve Macun mahallelerinde yaptığı toplantılarda üreticilere müjdeli bir haber verdi. Kılıç, Aksu’ya sera atıklarından gübre ve enerji üretilen bir tesis kuracaklarını söyledi.
Kumluca’daki modeli örnek alacaklarını belirten Kılıç, “Kuracak olduğumuz tesis sayesinde artık Aksu ve çevresinde seralardan çıkan, yol kenarına atmak ve yakmak zorunda kaldığınız atıkları artık ne yapacağız diye düşünmeyeceksiniz. Atıklardan para kazanacaksınız. Alacak olduğumuz atıklardan gübre ve enerji üreteceğiz” dedi.

Gittiği her toplantıda kendisine ve ekibine gösterilen ilgiden mutlu olan Burhan Kılıç, “Aday olduktan sonra ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum. Seçim çalışmasına başladıktan sonra bana ve ekibime gösterilen ilginin her geçen gün büyüdüğünü görüyorum. Onların gösterdiği ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Onların güvenine layık olacağız” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 17:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?