22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Protokolden esnaf ziyareti

Kemer'de esnafı ziyaret eden Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü turizm sezonu öncesi sorunlarını dinledi.

Kemer Belediyesi ve Kemer Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladıkları "Geç olmadan, geç kalmadan, haydi hep birlikte daha güzel bir Kemer için el ele" başlıklı broşürleri esnafa dağıtan Kaymakam Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Hasan Şeker ve Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz esnaflardan kurallara uymalarını istedi.

Kaymakam Yavuz ziyaretlerle ilgili olarak, "Esnafın davranışları turizm içinde çok önemli yer kaplıyor. Bu bakımdan çok iyi tanıtımlar yapılabilecek yanlış bir hareketle bir anda yok olabiliyor. Bu bakımdan gereken kurallara uyulacağını sanıyorum. Böylece Kemer markasında esnafta büyük rol oynuyor. Esnaflarımız ve turizm içinde yaşayanlar bunun bilincine varmalılar. Tüm esnaf arkadaşlarımıza iyi bir sezon diliyorum" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise "Esnaflarımızın kendileri içinde çok yararlı olacağına inandığımız bu kurallara uyarak, iyi bir turizm sezonu geçireceklerine inanıyorum. Kurallara uymayanları tespit etmek amacıyla emniyet müdürlüğümüz ile koordineli kameralar ile çekimler yaparak kurallara uymayan arkadaşlarımızı tespit edeceğiz. Esnaf arkadaşlarımıza bol kazançlı iyi bir turizm sezonu diliyorum" diye konuştu.

Kemer Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz de esnafların yeni turizm sezonlarını kutlayarak, emniyet olarak 24 saat en iyi hizmeti verdiklerini ve asayiş anlamında huzuru bozacak ve turiste zarar getirecek ve onları rahatsız edecek her türlü harekete karşı olacaklarını belirterek, "Herkes bir takım kurallara uymak zorunda. Bu kurallar hepimiz için. Esnaf arkadaşlarımıza Belediye ile ortak bir kart hazırlayarak uyulması gerekli kuralları ve oluşabilecek olumsuzluklarda bilgilenmelerini sağlamak amacıyla irtibat numaralarını yazdık. Ben geç olmadan geç kalmadan, haydi, hep birlikte daha güzel bir Kemer için el ele diyorum" dedi.

Esnaflara tek tek uyulması gereken kuralların ve irtibat telefonlarının yazılı bulunduğu bildiri dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 17:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?