22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

PTT aracına soygun girişimi

Antalya'da PTT'ye ait bir aracı soymaya çalışan motosikletli saldırganlar, şoför ve güvenlik görevlisini silahla yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki PTT Şubesi'nden hareket eden ve içerisinde para olduğu öğrenilen bir araç, motosikletli 2 kişi tarafından soyulmak istendi. Araç sürücüsü Hakan Özbek ile güvenlik görevlisi Nazım Ziya Savcı'nın direnmesi üzerine saldırganlar, 2 PTT görevlisini silahla yaralayarak kaçmaya çalışırken kaza yaptı. İsmi belirlenemeyen zanlılar, polis tarafından yakalandı. Yaralanan PTT görevlileri ise, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. 

Bu arada, Antalya'da bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da, olayın ardından hemen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Hastane yetkililerinden yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Bakan Yıldırım, çıkışta basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Akdeniz Sanayi Şubesi'ndeki PTT'nin aracına yönelik bir saldırı olduğunu ve olayda şoförle güvenlik görevlisinin yaralandığını belirten Yıldırım, "Şu anda ameliyata alındılar. Saldırının, para taşıyan araca yönelik bir soygun olduğu anlaşılıyor. Emniyet Müdürü'nden aldığım bilgiye göre, saldırganlar motosikletle kaçarken kaza yapmışlar. Arkadaşlarımızın şuurları açık. Ama ameliyat devam ediyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 08:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?