1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

PTT'de dayak iddiası!

PTT Konyaaltı Merkezi'nde görevli veznedar Serpil Karabulut, bir bayan müşteri tarafından darp edildiğini iddia etti.

PTT Konyaaltı Merkezinde veznedar olarak görev yapan Serpil Karabulut'un, işlem yaptırmak isteyen bir bayan tarafından darp edildiği iddia edildi. PTT'de veznedar olarak görev yapan Karabulut, bugün sabah şikayetçi olmak ve ifade vermek için Antalya Adliye Sarayı'na geldi.

Olay günü kendisinin görev yaptığı gişeye bir bayanın gelerek işlem yaptırmaya başladığını belirten Serpil Karabulut, şöyle konuştu: "Sırada bekleyen bir bayan iki işlemi olduğunu ve bu işlemleri yapmak istediğini söyledi. Bende kendisine bilgisayarda tek işlemi bulunduğunu söyledim. Ama beni ilk başta anlamadı ve işlemini yaptırmak için ısrar etmeye başladı. Bende tavrımı biraz değştirerek tekrar tek işlemin olduğunu söyledim. Bunun üzerine bayan bana 'Sen bana böyle davranamazsın seni dava ederim' diyerek küfretmeye başladı."

Bunun üzerine ayağa kalktığını, ayağa kalkınca arkadaşlarının tuttuğunu anlatan Karabulut, sözlerine şöyle devam etti: "Bu tutma sonucunda bayan yüzüme tırnaklarını geçirdi. Olayın ardından polis ekipleri ile birlikte karakola gittik. Karakolda ifadelerimizin alınması sonrasında bayan serbest bırakıldı."

GÜVENLİK YETERLİ DEĞİL

Son yıllarda PTT'lerde güvenlik sorunu olduğunu belirten Haber Hak-Sen Sendikası Genel Başkanı İlhan Kaya, bu güvenlik sorununun bir türlü aşılamadığını söyledi. Son zamanlarda PTT'lerde soygunlar olmaya başladığını anlatan Kaya, şunları söyledi: "Bu soygunlar sırasında bazı arkadaşlarımız hayatını kaybetti. PTT'nin bir önce bu güvenlik sorununu çözmesi gerekiyor."

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 18:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?