21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Rakip Almanya'da Türkiye coşkusu!

Alanya'ya tatile gelen Almalar, Türkiye-Hırvatistan maçını izledi. Hırvatistan maçında Türkiye'yi tutan Almanlar, "Türkiye'nin çıkmasına sevindik ancak bir sonraki maçta kendi milli takımımızın kazanmasını istiyoruz" dediler.

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne tatile gelen Almanlar, tatilde bile Avrupa Şampiyonası'nı maçlarını kaçırmıyor. Türkiye- Hırvatistan maçını izlemek için dev ekranlı bar ve restoranlara dolan binlerce yabancı turist milli takımımızı destekledi. En ateşli taraftarlar ise Almanlar oldu. Ay-yıldızlı tişörtleri giyerek maç izleyen Almanlar, hem kendi ülkeleri hem de milli takımımız lehinde tezahüratta bulundu.

Alman Horst Pluher adlı Alman turist, Türkiye'nin iyi futbol oynadığını söyleyerek, "Ancak şans da yanınızda oldu. Almanya'nın rakibinin Türkiye olmasına sevindim ancak bu kez şans sizi kurtaramayacak" dedi.

Alman Carol Nestwann, Türkiye'nin Almanya ile karşılaşacak olmasına sevindiğini söyleyerek, "Ancak milli takımımızın yenmesini istiyorum" dedi. Alman Sonja Vatteret, Almanlar'ın Türk milli takımını yeneceğini söyledi.

Maçın bitmesiyle birlikte binlerce yerli ve yabancı turist gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. 

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 17:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?