21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ralli tanıtımı için Sertap Erener konseri

Kemer Belediyesi, Dünya Ralli Şampiyonası tanıtımına katkı sağlamak ve kente canlılık kazandırmak amacıyla 12 Ekim günü ralli servis alanında Sertap Erener konseri düzenleyecek. 

WRC Dünya Ralli Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Kemer Belediyesi, kente canlılık kazdırmak ve seyirci çekebilmek amacıyla Sertep Erener konseri düzenleme kararı aldı. 12 Ekim Perşembe günü saat 21:00'da Ralli servis alanında gerçekleştirilecek konser ücretsiz olacak. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha fazla önem verdiğimiz Ralli Şampiyonası'nın tanıtımı ve seyircilerin Kemer'e çekilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla Halkla İlişkiler Danışmanlığımız gece gündüz demeden çalışmalarını yürütüyor. Ralliyi bir şenlik havasında geçirmek, seyirciyi Kemer'e çekmek ve Kemer'de bir hareketlilik kazandırmak amacıyla bir konser düzenleyeceğiz. 

Uluslararası boyutlarda da tanınan sevilen sanatçı Sertap Erener 12 Ekim Perşembe akşamı saat 21.00'de ücretsiz Ralli servis alanında bir konser verecek. Ayrıca etaplara seyircilerin taşınması için yine Halkla İlişkiler Danışmalığımız hazırlıklarını yürütüyor. Amacımız bu yıl takvimden çıkarılacağı söylenen Kemer'in takvimde kalması ve gelecek yıl da bu organizasyonun burada yapılması olacak. Bu konuda herkese sesleniyorum. Ralli zamanı herkes Kemer'e gelsin ve bu muhteşem güzelliği yerinde görsün” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 12:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?