22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ralliye özel pul damgalandı

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası için Kemer PTT’si Ralli için kişisel Pul uygulaması ve bugüne özel kullanılmak üzere Ralli özel damgasını oluşturdu. 

Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu katıldı. Kemer PTT Müdürü Seher Kurt yaptığı konuşmasında, “Tanıtıma büyük katkısı olan Kemer Rallisini kişisel pul uygulaması ile daha da sembolleştirdik. Bu uygulamaya katılarak, Kemerimizi, Antalya’mızı ve Türkiye’mizi bütün dünyaya tanıtmak asıl amacımız. Pul kültürdür, pul tarihtir. Kurumumuz ve Kemer adına Federasyon Başkanımız Mümtaz Tahincioğlu’na bu organizasyondaki gayretleri için teşekkür etmek istiyorum. Ülkemize ait Ralliye özel ilk defa yaptırılan bu pul , Türkiye’de ralli organizasyonu anlatan da ilk pul oluyor.” Dedi. 

Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz, Kemer belediye Başkanı Hasan Şeker, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu Tosfed’in hazırladığı kişisel pul ve ilk gün damgasını birlikte zarfa uyguladılar.
Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker de PTT’nin tanıtım adına yaptığı çalışmayı takdirle karşıladıklarını ifade ederken, başta Kemer PTT Müdürü Seher Kurt olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 17:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?