21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ramazan etkinliklerinde büyük coşku

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2’nci Ramazan Etkinlikleri büyük coşkuya sahne oluyor. Şenlikler kapsamında her akşam bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Dün akşam park içindeki orta miradorda ‘Karadenizliler Gecesi’ düzenlendi. Geceye büyük ilgi gösteren vatandaşlar, Karadeniz’in hareketli türküleriyle horon tepti. 

Binlerce Antalyalı şenliğin yapıldığı Karaalioğlu Parkı’na akın etti. Vatandaşlar çay bahçelerinde oturacak yer bulmakta zorlanırken unutulmaya yüz tutan Ramazan akşamlarını yeniden yaşayan vatandaşlar, düzenlenen Karadenizliler Gecesi ile eğlenceli saatler geçirdi. 

Rize Valiliği ile Rize Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen gecede, Karaalioğlu parkı içerisindeki orta miradoru dolduran binlerce vatandaş, hareketli Karadeniz Türküleri ile coştu. 

Geceye Antalya’da yaşayan Karadenizli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar, gruplar halinde horon teperek, eğlendi. Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi de tulum ve yöresel dansları ile geceyi renklendirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 19:19:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?