8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ramazan hazırlıkları tamamlandı

Antalya’nın Kemer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayına hazır.

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 7. kez kurulacak iftar çadırında bin 200 kişi iftarını açabilecek. Geçtiğimiz yıllarda İdyros Market önündeki Otopark alanında hazırlana iftar çadırı bu yıl Ralli Servis alanında kuruldu.

Kemer Belediyesi Ramazan hazırlıklarını yürüten Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ayrıca belediye sınırları içerisinde yardıma muhtaç ailelerin evlerine kadar yemek dağıtacak. Konu ile ilgili veren Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt, "Ramazan ayı hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl İftar çadırımızı Ralli servis alanında oluşturduk. Her gün 4 çeşit yemek çıkacak olan iftar çadırımızda bin 200 kişi iftarını açabilecek. Bu arada mahalle muhtarlarımıza yazdığımız yazılar sonrasında kendi mahallerinde ikamet eden dar gelirli aileleri tespit ederek bu ailelere Ramazan Paketleri dağıtımını yapacağız. "dedi.

Kemer Belediyesi Aşevi görevlileri yine Belediye sınırları içerinde dar gelirli ailelerin evlerine kadar yemek yardımı yapacak. Bu arada Kemer'de bulunan otel işletmeleri de Ramazan ayı boyunca Aşevine gıda desteği verecek.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 13:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?