21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ramazan Şenliği'ne şiir gibi final!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4'ncü Ramazan Şenliği finalinde ünlü şair Bedirhan Gökçe sahneye çıktı. Gökçe, Antalyalılara şiir tadında bir akşam yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür ve Sanat Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Ramazan Şenliği'nin sonuna gelindi.

Karaalioğlu Parkı'nda gerçekleştirilen şenlik Ramazan ayı boyunca her akşam binlerce vatandaşı ağırladı.

Vatandaşlar kurulan Osmanlı Çarşısı'nda bir taraftan alışveriş yapma imkanı bulurken, fasıllı çay bahçeleri, elma şekercisi, pamuk helvacısıyla Ramazan nostaljisi yaşadı. Çocuklar kurulan lunaparkta keyifli zamanlar geçirdi.

Ramazan Şenliği'nin sonunda ünlü şair Bedirhan Gökçe Antalyalılarla buluştu. Gökçe şiirleri ve nükteli sohbetiyle vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. Şiirlerin yanında fıkralar da anlatan Gökçe'ye, udi Cemal Kurtoğlu ve ekibi de şarkılarıyla eşlik etti. Bedirhan Gökçe, okuduğu türkülerle de geceye renk kattı. Bedirhan Gökçe'nin okuduğu hareketli türkülere vatandaşlar da oynayarak katıldı.

Bedirhan Gökçe gecenin finalini yoğun istek alan "Sol yanım acıyor anne" şiiriyle yaptı. Gökçe, kendisini Antalyalılarla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 11:10:20
Güncelleme :29 Eylül 2008 Pazartesi 11:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?